Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@14:27:34 GMT

چالش‌های موجود بر سر راه آموزش‌ مجازی دانشگاه تبریز

تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۵۳۷۷۲

چالش‌های موجود بر سر راه آموزش‌ مجازی دانشگاه تبریز

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس دانشگاه تبریز، چالش‌های موجود بر سرراه آموزش‌ مجازی دانشگاه تبریز را تشریح کرد.

میر رضا مجیدی در گفت‌وگو با ایسنا در تشریح این خبر اظهار کرد: به دنبال شیوع کرونا در ایران از هفته اول اسفند ماه و تعطیلی دانشگاه‌ها، ترم بهاره سه ماه به تعویق افتاد و دانشگاه تبریز نیز جزو اولین دانشگاه‌هایی بود که تصمیم گرفت دانشجویان تا قبل از عید در دانشگاه حضور نداشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: بر  اساس سناریوی دانشمندان، کرونا سه الی چهار ماه و بر اساس سناریوهای بعدی، هفت الی هشت ماه و یا یک الی دو سال طول خواهد کشید و ما در ابتدا بر اساس سناریو اول برنامه ریزی کرده و ستاد کرونا و کارگروه آموزش مجازی را در دانشگاه تشکیل دادیم.

وی با بیان اینکه آموزش مجازی از سال‌ها قبل نیز در دانشگاه تبریز وجود داشت، گفت: به علت تخصیص ندادن رشته برای آموزش مجازی در طول این مدت، زیر ساخت‌های لازم فراهم نبود که با اجاره نرم افزار "ال ام اس" توانستیم دروسی را به صورت مجازی برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی ارائه دهیم، اما با توجه به تداوم آموزش غیرحضوری تصمیم به آماده کردن زیرساخت‌ها گرفتیم.

مجیدی گفت: پس از خرید و نصب نرم افزارهای لازم از 16 فروردین ماه آماده ارائه دروس به صورت مجازی شدیم، با تلاش همکارانمان در تعطیلات عید نوروز با دانشگاه‌هایی که بیش از 10 سال بود که امکانات لازم برای آموزش مجازی را داشتند، همگام شدیم.

وی با اشاره به مشکلات آموزش مجازی در دانشگاه تبریز بیان کرد: آموزش مجازی در ابتدا برای اساتید و دانشجویان سخت بود و اساتید سه الی چهار برابر زمان صرف شده برای آموزش حضوری را صرف آموزش مجازی می‌کردند، در هفته‌های آغازین گلایه‌هایی وجود داشت که به تدریج برطرف شد.

وی خاطرنشان کرد: مشکل قطعی اینترنت نیز با همکاری مخابرات منطقه آذربایجان شرقی و افزایش پهنای باند، حل و تصمیم گرفته شد تا آموزش این ترم در تمامی مقاطع تحصیلی مجازی باشد که این نیز تحول بزرگی در نظام آموزشی کشور بود.

رئیس دانشگاه تبریز، آموزش مجازی در دوران پاندمی کووید19 را فرصتی برای ترویج این روش آموزشی عنوان کرد و گفت: بر اساس پیش بینی دانشمندان، بساط آموزش سنتی در سال 2030 برچیده خواهد شد و این دوران فرصتی برای کنار گذاشتن آموزش سنتی و روی آوردن به آموزش مجازی است.

وی متذکر شد: فراهم شدن امکان حضور و غیاب و حذف ترم و درس از دیگر مزایای آموزش مجازی به دنبال شیوع کرونا در دانشگاه تبریز بود و آموزش مجازی به نوعی تحقق دولت الکترونیک به شمار می‌آید، در این میان مشکلاتی مانند عدم دسترسی برخی دانشجویان به اینترنت هم وجود داشت که تصمیم گرفته شد تا دروس ارائه شده به مدت یک ماه بر روی سیستم ذخیره شوند.

وی تاکید کرد: ارتقاء کیفیت و فرهنگ سازی نیز باید به عنوان گام‌های بعدی در آموزش مجازی در نظر گرفته شوند.

رئیس دانشگاه تبریز گفت: دانشگاه‌ها در این مدت تعطیل نبودند، بلکه فقط دانشجویان حضور نداشتند، به دنبال طولانی شدن آموزش غیرحضوری تمامی دروس نظری به صورت غیرمجازی ارائه شدند و این روش در مورد برخی دروس عملی مانند رشته تربیت بدنی نیز از دو هفته قبل آغاز شده است.

وی در بخش پایانی سخنانش بیان کرد: دروس مربوط به آزمایشگاه‌ها نیز مقرر شده است به صوت فیلمبرداری و الکترونیکی ارائه شوند، هر چند این روش رضایت بخش نیست، اما چاره‌ای جز این نداریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دانشگاه تبريز رئیس دانشگاه تبریز کروناویروس کووید 19 آموزش مجازی آموزش مجازی دانشگاه تبریز دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۵۳۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد

آیت‌الله لطف‌الله دژکام در دیدار با اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شیراز با توجه به پهناور بودن استان و حجم بالای مراجعان تاکید کرد: لازم است تلاش برای توسعه توانمندی‌ها و رفع چالش‌های حوزه سلامت، اولویت مسئولان باشد.

او، مرجعیت و قدرت تصمیم‌گیری را از ویژگی‌های اصلی اساتید عنوان کرد که باید بسیار مورد توجه قرار گیرد و در خصوص اخلاق پزشکی و توسعه مسائل فرهنگی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، راهکار‌هایی نیز ارائه داد.

تلاش برای تقویت برنامه آموزش دانشجویان و ارتقای جایگاه اساتید و دانشجویان دانشگاه، دیگر تاکید نماینده ولی فقیه در فارس بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز نیز در این دیدار، محور اصلی تلاش اعضای هیئت رئیسه دانشگاه را توسعه خدمات مجموعه در تمامی ابعاد و در تمامی مناطق استان عنوان کرد و ادامه داد: در کنار توسعه خدمات، از دغدغه‌های اصلی مسئولان دانشگاه، تقویت اهداف فرهنگی در سطح دانشجویان، کارکنان و اساتید است.

سیدوحید حسینی با اشاره به تلاش‌هایی که در حوزه آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز انجام شده، به کسب موفقیت‌های حوزه سلامت استان فارس در این زمینه پرداخت و افزود: دانشگاه علوم پزشکی شیراز در حوزه تخصصی پزشکی در جایگاه برتر کشور قرار دارد و با ظرافت ویژه‌ای مسایل اساتید، دانشجویان و دانشگاه در حال پیگیری است.

او از افزایش قابل توجه تعداد فلوشیپ و پزشک فوق تخصص طی ۳۰ ماه گذشته در دانشگاه خبر داد و افزود: همچنین در حال حاضر بیش از ۶۵۰ پزشک متخصص در مراکز درمانی زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در استان، به مردم خدمات سلامت‌محور ارائه می‌دهند.

حسینی در ادامه با ارائه توضیحاتی پیرامون تامین اعتبارات و پرداخت مطالبات کادر سلامت گفت: تقویت تامین منابع و معیشت اساتید، کارکنان و دانشجویان نیز با پیگیری مکرر مسئولان دانشگاه از مجموعه وزارت بهداشت و نهاد‌های مرتبط، در حال انجام است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در بخش دیگری از سخنان خود به توسعه اهداف پژوهشی در حوزه سلامت فارس اشاره کرد و افزود: با تلاش‌های انجام شده و برنامه ریزی در زمینه تقویت امر پژوهش، دانشگاه علوم پزشکی شیراز از رتبه ششم کشور در حوزه پژوهش، به رتبه چهارم کشور ارتقا یافته است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • مدارس کشور به واقعیت افزوده مجهز می‌شوند؟
  • چالش کمبود معلم در چهارمحال و بختیاری رفع شد
  • نظام آموزشی کارآمد بسیاری از مشکلات و چالش‌های کشور را حل می‌کند
  • تنش آبی و نبود صنایع تبدیلی از چالش‌های مهم خدابنده است
  • تعیین تکلیف اردوگاه دانش‌آموزی شهید چمران پس از ۱۸ سال
  • حقوق کارگران و بازنشستگان با تورم همخوانی ندارد
  • فهرست شورای وحدت هنوز نهایی نشده است
  • چالش‌های حوزه تعلیم و تربیت چبست؟/ در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد
  • طرح پنج شنبه‌های طلایی و دوری دانش آموزان از فضای مجازی