Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس، ساماندهی حوزه آموزش کشور در دوران کرونا را اولویت اصلی این کمیسیون در مقطع کنونی برشمرد. ۰۳ تير ۱۳۹۹ - ۲۰:۱۶ استانها آذربایجان شرقی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، به‌نقل  از دفتر ارتباطات مردمی نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس، علیرضا منادی سفیدان با اشاره به اولویت‌های کمیسیون آموزش مجلس یازدهم، اظهار داشت: حوزه، آموزش، تحقیقات و فناوری در شرایط عادی مشکلات فراوانی در حوزه‌های مختلف داشت اما با شیوع ویروس کرونا، کیفیت در حوزه آموزش به طور کلی تحت‌الشعاع قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رضایت چندانی از آموزش‌های مجازی وجود ندارد، افزود: در حوزه آموزش و پرورش تقریبا دو سوم مباحث پیش از شیوع ویروس کرونا تدریس داده شده بود اما در دانشگاه‌ها در همان اول ترم ویروس کرونا به درس دانشجویان لطمه زد که ضرورت دارد هر استانی و دانشگاهی بر اساس مقتضیات خود تصمیم گیری کند.

وی اضافه کرد: یکی از پدیده‌های نامطلوبی که ویروس کرونا در آموزش و پرورش ایجاد کرد، افزایش تعداد آمار بازماندگان از تحصیل بود که به دلیل نبود امکانات آموزشی از جمله تلفن همراه هوشمند، لپ تاپ و تبلت از درس دور ماندند.

مجلس مقابل اقدام اشتباه دولت در "محدود کردن سنی وام ازدواج" خواهد ایستادتصمیم جدید هیئت‌رئیسه مجلس برای تشکیل کمیسیون قضاییاختصاصی تسنیم| نامه شورای نگهبان به مجلس درباره اعتبارنامه تاجگردوننماینده مردم مهاباد در مجلس: دولت در وضعیت قرمز کرونا باید اقدامات کنترل انجام دهد

منادی تصریح کرد: از سوی دیگر کمیسیون آموزش اولویت‌های دیگری در حوزه تشدید نظارت بر صندوق ذخیره فرهنگیان و کمک به فرهنگیان از این طریق خواهد داشت و همچنین به مشکلات دانشگاه آزاد و دانشگاه پیام نور نیز ورود خواهد کرد.

رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس تأکید کرد: عمده‌ترین مسئله در حوزه آموزش، وجود قانون و نبود نظارت است که بر همین اساس ما باید به دنبال نظارت بر حسن اجرای قوانین در این حوزه باشیم.

انتهای پیام/115/ ز

R7887/P/S6,47/CT12 واژه های کاربردی مرتبط آذربایجان شرقی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آذربایجان شرقی آذربایجان شرقی کمیسیون آموزش ویروس کرونا حوزه آموزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۹۳۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش اقتصادی را باید با مشارکت مردم محقق کرد

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«سید امیر موسوی جبیلی» از حوزه انتخابیه آبادان به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

موسوی جبیلی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر بیان کرد: مهمترین و بالاترین موضوع در نگاه اول معیشت مردم و اوضاع اقتصادی است و با توجه به تاکید رهبر معظم انقلاب (مدظله) باید جهش اقتصاد را با مشارکت مردم انجام داد و گره زد؛ لذا تلاش برای توسعه سفره مردم و دفاع از حقوق عامه مردم اولویت‌های بنده است.

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

وی در پاسخ به این سوال که «اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟» گفت: با توجه به منفعت عامه شئون شهر و مرزی بودن حوزه انتخابیه، به نظر می‌رسد حضور در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مورد نیاز است.

موسوی جبیلی اظهار کرد: از چالش‌های مهم استان خوزستان نبود زیرساخت مناسب و متناسب با جمعیت و تنوع فرهنگی استان است.

وی تصریح کرد: زیر ساخت و توسعه‌های عمرانی، راهکار استفاده از ابزارهای نظارتی، تصویب و یا تعدیل قوانینی که باعث ایجاد عمران می‌شود، تحلیل درست بودجه که با وجود پتانسیل‌های عظیم اقتصادی باعث مشکلاتی همچون نرخ بالای بیکاری، کم آبی، تخریب محیط زیست، مشکلات کشاورزی و معضل بزرگ شبکه فاضلاب استان از مهمترین چالش‌های خوزستان به شمار می‌روند.

کد خبر 6089214

دیگر خبرها

  • وضعیت بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت به کجا رسید؟ / تکلیف نیروهای شرکتی چه می‌شود؟
  • جهش اقتصادی را باید با مشارکت مردم محقق کرد
  • دغدغه‌ام حل مسایل معیشتی و پیگیری منافع ملی و مطالبات مردم است
  • دور دوم انتخابات بسیار تعیین‌کننده است/ لزوم اصلاح ساختار بودجه
  • تورم و بیکاری چالش بزرگ لرستان/ زمینه برای سرمایه‌گذاری فراهم شود
  • مجلس آینده نقاط قوت مجلس یازدهم را تقویت کند
  • نگاه مجلس دوازدهم خارج از باندها و جناح‌های سیاسی است
  • اولویت مجلس آینده «اقتصاد» و «فرهنگ» خواهد بود
  • حقوق کارگران و بازنشستگان با تورم همخوانی ندارد
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟