Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه تبریز، برنامه‌ها و اقدامات اخیر این دانشگاه درحوزه دانشجویان غیرایرانی را تشریح کرد.

سعید شجاعی، برگزاری کلاس‌های مجازی آموزش زبان فارسی را از جمله این اقدامات عنوان کرد و گفت: از زمان شیوع بیماری کرونا و استقرار زیرساخت‌های آموزش مجازی در دانشگاه تبریز بلافاصله پیگیری لازم جهت ادامه برگزاری دوره‌های آموزش زبان فارسی به دانشجویان غیر ایرانی، در دو سطح مقدماتی و میانی در مرکز در شرف تاسیس آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان دانشگاه تبریز انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی در این برنامه، فارسی آموزان و دانشجویان غیرایرانی مراکز علمی کشور به ویژه منطقه شمال غرب، به منظور بهره‌گیری از مجهزترین پلت فرم،های آموزش آنلاین (برخط) و با امکان استفاده از ویدئوی زنده برای استاد و زبان آموز و با هدف دریافت محتوای آموزشی متناسب، با نصب نرم افزار Adobe connect بر روی تلفن همراه و یا دستگاه رایانه خود می‌توانند وارد تالار آموزش مجازی شوند و در کلاس‌های فارسی آموزی شرکت کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، مدیر همکاری های علمی و بین‌المللی دانشگاه تبریز، اضافه کرد: در حال حاضر بیش از 100 دانشجوی غیر ایرانی در دو دوره مقدماتی و میانی در مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه تبریز ثبت نام کرده‌اند و در پی شروع کلاس‌های آموزش مجازی، تعدادی از فارسی آموزان مراکز علمی دیگر و نیز شهروندان علاقمند به تحصیل در جمهوری اسلامی ایران از کشورهای ترکیه و عراق، به عنوان مستمع آزاد در کلاس های فارسی آموزی مجازی دانشگاه تبریز شرکت می‌کنند.

وی، برگزاری نشست مجازی هم اندیشی با دانشجویان غیرایرانی دانشگاه تبریز از سوی مدیریت همکاری های علمی و بین‌المللی و با همکاری اداره دانشجویان غیرایرانی این دانشگاه، از جمله دیگر برنامه‌های این مدیریت برای دانشجویان خارجی عنوان کرد و افزود: در این نشست صمیمانه که با هدف آگاهی از وضعیت تحصیل و سلامت دانشجویان غیرایرانی برگزار شد، مشکلات و تنگناهای درسی و آموزشی و رفاهی دانشجویان بین‌الملل مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 به گفته وی در این نشست مجازی که با استقبال و حضور اکثریت دانشجویان غیرایرانی و حضور مترجم برگزار شد، بر ضرورت بررسی چالش‌های موجود و رفع مشکلات دانشجویان غیرایرانی تاکید شد.

وی در ادامه پیگیری و الزام حضور دانشجویان غیرایرانی در برنامه‌های آموزش مجازی را از دیگر اقدامات عنوان کرد و یادآور شد: مدیریت همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه تبریز با انجام اقدامات تخصصی و تمهید برنامه ریزی‌های آموزشی متناسب با دوران کرونا اقدام به پیگیری وضعیت تحصیلی و امکان شرکت تمام دانشجویان غیر ایرانی در کلاس‌های مجازی و رفع مشکلات آموزشی احتمالی کرده و در این راستا کارشناس ویژه‌ای به این موضوع اختصاص داده شده است تا دانشجویان غیر ایرانی با کمترین مشکل نسبت به شرکت در کلاس‌های آموزش مجازی و نیز شرکت در امتحانات پایان نیمسال (که به صورت مجازی خواهد بود) اقدام کنند.

مدیر همکاریطهای علمی و بین‌المللی دانشگاه تبریز، راه اندازی اداره کنسولی و پیگیری امور اقامت دانشجویان را از دیگر برنامه این مدیریت بیان کرد و گفت: با راه اندازی رسمی اداره کنسولی دانشگاه برنامه ریزی‌های لازم به منظور انجام امور ویزا و اقامت از نیمسال آینده تحصیلی و نیز پیگیری اقامت دانشجویانی که به دلایلی امکان مراجعت به کشورشان را در دوران شیوع کرونا نداشته‌اند، انجام شد.

وی همچنین اسکان دانشجویان غیر ایرانی باقیمانده در دوران شیوع کرونا را از جمله دیگر اقدامات این دانشگاه برای دانشجویان خارجی عنوان کرد و افزود: اقامت دانشجویانی که به دلایلی امکان مراجعت به کشورشان را در دوران شیوع کرونا نداشته اند در خوابگاه‌های مخصوص و با نظارت و پایش مستمر وضعیت بهداشتی آنان انجام شد. وسایل رفاهی و جیره‌های خشک غذایی و نیز اینترنت در محل اسکان آنها نیز فراهم شد.

شجاعی در خاتمه راه اندازی سامانه ویژه پذیرش دانشجویان غیرایرانی جهت تسهیل و تسریع فرآیند پیگیری درخواست پذیرش در دانشکده‌ها و گروه‌های آموزشی را از جمله برنامه‌های آتی اداره دانشجویان غیرایرانی مدیریت همکاریهای علمی و بین‌المللی خواند.

بر اساس این گزارش، در حال حاضر بیش از 400 نفر دانشجوی بین المللی از کشورهای عراق، سوریه، یمن، کنیا، بوروندی، آذربایجان و نیجریه در دانشگاه تبریز مشغول به تحصیل هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دانشگاه تبريز دانشجویان خارجی کروناویروس علمی و بین المللی دانشگاه تبریز همکاری های علمی و بین المللی دانشجویان غیر ایرانی دانشجویان غیرایرانی آموزش زبان فارسی آموزش مجازی شیوع کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۹۳۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام مرحله نخست واکسیناسیون فلج اطفال اتباع خارجی در کردستان

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: فرآیند واکسیناسیون تکمیلی مرحله اول فلج اطفال ویژه اتباع خارجی در کردستان به اتمام رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، جهانبخش یوسفی اظهار کرد: برنامه جهانی ریشه‌کنی فلج اطفال و حفظ دستاوردهای آن از مهم‌ترین برنامه‌های سازمان جهانی بهداشت است.

وی افزود: هر چند تلاش‌ها برای تحقق اهداف برنامه همچنان تداوم دارد، اما افزایش تردد به داخل کشور از کشورهای همسایه نشان دهنده خطر بالای ورود ویروس به کشورمان است.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان ادامه داد: عملیات ایمن سازی تکمیلی سال ۲۰۲۴ میلادی در مناطق غیر گرمسیری در مرحله اول از روز یکشنبه دوم اردیبهشت تا روز سه‌شنبه چهارم اردیبهشت سال جاری همزمان با سراسر کشور شروع و به اتمام رسید و مرحله دوم نیز از سی‌ام اردیبهشت تا یکم خرداد سال جاری اجرا خواهد شد.

یوسفی خاطرنشان کرد: در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی کردستان طرح ایمن سازی تکمیلی فلج اطفال با هدف ریشه‌کن کردن کامل این بیماری در کودکان زیر پنج سال مهاجران خارجی اجرا شد و بیش از ۷۵ درصد موارد واکسیناسیون شدند.

کد خبر 749770

دیگر خبرها

  • اعلام آمادگی دانشگاه مطرح ایرانی برای آموزش زبان فارسی به دانشجویان اخراجی آمریکا
  • توسعه ظرفیتهای آموزش زبان فارسی در جمهوری خودمختارنخجوان
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • نهال‌کاری در ۵۰ هکتار از اراضی تفرجگاه عینالی تبریز
  • پشتوانه‌ عملیات وعده صادق، جامعه علمی ما بود
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • تجلیل از استادان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در سال ۱۴۰۳
  • معتبرترین مسابقات ریاضی دانشجویی جهان در دانشگاه تبریز آغاز شد
  • انجام مرحله نخست واکسیناسیون فلج اطفال اتباع خارجی در کردستان
  • استاد دانشگاه کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری