Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@11:24:30 GMT

آموزش مباحث بهداشتی به مردم جزو کارهای خیر است

تاریخ انتشار: ۹ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۰۳۴۰۱

آموزش مباحث بهداشتی به مردم جزو کارهای خیر است

ایسنا/آذربایجان شرقی قائم مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: کار خیر فقط کمک نقدی نیست، بلکه آموزش به مردم هم کار خیر به شمار می‌آید و یکی از بهترین راه‌های مقابله با ویروس کرونا هم ارایه نکات آموزشی به مردم است.

علی اکبر طاهر اقدم در مراسم آغاز دومین مرحله از پویش "کروما" با بیان این مطلب اظهار کرد: اگر مردم با نحوه رعایت بهداشت فردی و رعایت فاصله اجتماعی آشنا باشند، چرخه شیوع و انتقال بیماری کووید۱۹ منقطع می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه ضمن قدردانی از دانشجویانی که در کنار تحصیل به انجام فعالیت‌های اجتماعی نیز مشغول هستند و همتایاران سلامت، خاطرنشان کرد: تحمل گرمای لباس‌های مدافعان سلامت به ویژه در هوای گرم تابستان کار بسیار سختی بوده و خداوند اجر این کار شما را خواهد داد.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز نیز در این مراسم تاکید کرد: در عصر کنونی همه باید پاسخگوی رفتارهای خودشان باشند، رفتارها ریشه در افکار داشته و از ارزشی که برای خودمان، خانواده‌مان و جامعه‌مان قایل هستیم، نشات می‌گیرند.

سعید نیکوخصلت اظهار کرد: روابط اجتماعی، سیاستگذاری‌ها و اولویت بندی‌های دنیا پس از شیوع ویروس کرونا در حال تغییر است.

وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی و سیستم بهداشت و درمان همواره جایگاه ویژه‌ای  داشته و دارد که این جایگاه نیز در حال تغییر و بازنگری است.

وی متذکر شد: جان انسان‌ها امروزه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بوده و دورانی که میلیون‌ها نفر در جنگ‌ها کشته می‌شدند در حال سپری شدن بوده و امروز حتی جان یک انسان هم مهم است، این نشان می‌دهد که انسان‌ها در حال تعالی یافتن هستند.

به گزارش ایسنا، نیکوخصلت تاکید کرد: اینکه یک انسان از خودش مراقبت می‌کند تا نه خودش و نه دیگران بیمار شوند، بسیار ارزشمند بوده و نباید در این مورد سهل انگاری کرد.

وی، آموزش و آگاهی را از جمله راه‌های تغییر رفتار عنوان کرد و گفت: جامعه پزشکی و دانشجویان علوم پزشکی نیز به تبیین روش‌های آگاهی و مقابله با کرونا می‌پردازند و ایثار و گذشت آن‌ها قابل ستایش است.

به گزارش ایسنا، کمپین کروما توسط تعدادی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز با هدف آموزش و ارائه نکات آموزشی و بهداشتی به شهروندان در جهت پیشگیری از پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا برگزار می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تبریز كرونا کووید 19 ماسك من ماسک میزنم علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۰۳۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، بهرام عین‌اللهی اظهار کرد: نظام سلامت جمهوری اسلامی ایران در منطقه و دنیا پیشتاز است و افتخاری بزرگ رقم زده است.

وی با بیان اینکه روند آموزش علوم پزشکی در دنیا در سال ۲۰۲۴ تاکید بر آموزش بالینی مبتنی بر جامعه بوده است، افزود: ادغام هوش مصنوعی و تکنولوژی نوین در حال حاضر در جهان مطرح و جمهوری اسلامی ایران نیز در این زمینه، کارهای بزرگی انجام داده است.

 عین‌اللهی با بیان اینکه روش تدریس در گذشته به صورت سنتی استاد محور و جزوه محور بود، با تاکید بر نقش مهم دانشجویان، از دانشجویان فعال به عنوان یکی از مهمترین ارکان آموزش یاد کرد و گفت: در حال حاضر آموزش‌ها در علوم پزشکی بر اساس مسئله و حل مسئله در جریان است و فراتر از استاندارها عمل کرده و می کنیم.

وی دستاوردهای علوم پزشکی و حوزه سلامت را موجب افتخار ملی و بین المللی دانست و گفت: یکی‌ از دلایل موفقیت نظام سلامت ادغام آموزش و درمان در سال ۱۳۶۵ است چرا که آموزش را متناسب با نیاز بهداشت و درمان جامعه قرار داده و توانسته ایم تحولی در آموزش و درمان ایجاد کنیم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه رشد کمی و کیفی در حوزه آموزش پزشکی را به موازات یکدیگر پیش می‌بریم، افزود: در رشد کمی افزایش تعداد ظرفیت خدمات‌ سلامت، تماس دانشجو با جامعه، حضور دانشجویان در فیلد ارائه خدمات، توسعه مراکز آموزش پزشکی و حل مشکل خدمات توسط هیات های علمی را در دستور کار قرار داده‌ایم.

 عین اللهی توسعه پژوهش‌های کاربردی، افزایش دو برابری شرکت دانش بنیان و انجام پژوهش برای رفع نیازهای مردم را از جمله اقداماتی برشمرد که در بخش کیفی نظام سلامت انجام شده است.

 وزیر بهداشت با اشاره به ضرورت مشارکت بیشتر دانشجویان در عرصه های خدماتی و تحقیقاتی، یادآور شد: تمرکز ما استفاده از آزمایشگاه های مهارتی و شبیه سازها در علوم پزشکی، استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی و مهارت های آموزشی از راه دور است.

 وی گفت: توانمندسازی اساتید، اعضای هیات علمی و بکارگیری روش های نوین سنجش و ارزیابی از جمله مواردی است که باید در آموزش علوم پزشکی تجلی پیدا کند.

 عین اللهی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تشکیل شورای عالی کرامت در وزارت بهداشت، گفت: حفظ کرامت بیمار از سوی دانشجویان علوم پزشکی و نیروهای حوزه سلامت همواره مورد تاکید ما بوده و خواهد بود.
 
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اهمیت مرجعیت علمی کشورمان در رشته های علوم پزشکی، یادآور شد: فعالیت گسترده شرکت‌های دانش بنیان در جهت پاسخگویی به نیاز جامعه و تحول در بهره مندی از ظرفیت نخبگان، تجاری سازی تحقیقات و تکمیل زنجیره علم و فناوری بخشی از ابزارهای رسیدن به این مرجعیت است. 
 
وی از تحصیل ۲۲۸ هزار ۶۹۷ دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی کشور به عنوان یکی از نقاط قوت نظام سلامت جمهوری اسلامی ایران یاد کرد و افزود: خوشبختانه در دولت مردمی و در راستای تحقق عدالت در سلامت، در حوزه آموزشی ۲۶۰ هزار متر مربع فضای فیزیکی به ظرفیت کشور اضافه شده و امسال برنامه ما تامین نیازهای آموزشی دانشگاه هاست.

 وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به دیگر دستاوردهای دولت مردمی آیت الله رئیسی اشاره و خاطرنشان کرد: در این دوره، ۴ دانشکده علوم پزشکی، ۱۳ مجتمع عالی پزشکی، ۸ دانشکده پرستاری و ۴ دانشکده داروسازی ایجاد شده است.

 وی با تاکید بر اینکه هوشمندسازی باید در همه دانشگاه های علوم پزشکی مورد توجه قرار گیرد به تصویب آیین نامه دستیاری اشاره کرد و گفت: تعیین و تعدیل علمی میزان کشیک شب برای کلیه دستیاران مدنظر قرار گرفته‌ است و از سوی دیگر ارائه تسهیلات و بیمه پایه و تکمیلی در خصوص دستیاران تقویت شده است‌.

 وی با بیان اینکه بومی سازی منابع علمی را شروع کرده ایم، گفت: باید موضوعات نوظهور و میان رشته ای مورد توجه قرار گیرد. همچنین پیاده سازی فناوری جدید و نوین در آموزش پزشکی و رسیدن به مرجعیت علمی مدنظر ما قرار دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • کشف لوازم آرایشی و بهداشتی غیر مجاز در کاشان
  • مصوبه فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت از سال جاری اعمال می‌شود
  • کشف بیش از دو هزار کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در فروردین ماه
  • بودجه ۱۰ هزار میلیاردی فوق‌العاده خاص نظام سلامت
  • ۷۳ دانشگاه ایرانی جز برترین‌های دانشگاه‌های آسیا
  • کشف و ضبط ۱۲۰۰ قلم لوازم آرایشی و بهداشتی غیرمجاز در کاشان
  • کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور
  • دانشکده علوم پزشکی چابهار از نظر مالی مستقل شد
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه