Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، میررضا مجیدی در نشست مجازی رؤسای دانشگاه‌های معین کشور با اشاره به آئین نامه پیاده سازی آمایش آموزش عالی کشور و مدیریت استانی مؤسسات آموزش عالی کشورگفت: دهه های ۷۰، ۸۰ تا اوایل دهه ۹۰ دانشگاه ها توسعه کمی یافتند، اگرچه این موضوع مزایایی چون کارآفرینی و افزایش سطح علمی کشور را همراه داشت اما در حال حاضر با مشکلاتی نظیر کاهش دانشجو مواجه شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر اینکه ما چاره ای جز ساماندهی مراکز آموزش عالی نداریم، گفت: ما در دانشگاه تبریز از اواسط سال گذشته با تشکیل جلسات ساماندهی سعی کردیم از خرد جمعی استفاده کنیم و جلساتی نیز در حوزه های مختلف برگزار و تلاش کردیم تصمیم گیری هایی در این زمینه انجام دهیم.

مجیدی یادآور شد: در دانشگاه تبریز ساماندهی آموزش عالی از ساماندهی رشته ها، گروه ها و دانشکده ها آغاز شد اما به دلیل عدم اختیارات لازم در اجرای این امر با مشکلاتی مواجه شدیم.

رئیس دانشگاه تبریز تأکید کرد: مثلا به دلیل کاهش دانشجو مجبور بودیم در برخی از رشته ها نظیر رشته معماری که در دانشگاه هنر اسلامی تبریز نیز دایر است ادغام انجام دهیم اما در عمل سازمان سنجش طبق روال قبلی دانشجو پذیرش کرد و نتوانستیم تصمیمات را اجرایی کنیم.

مجیدی با تأکید بر اینکه تمرکززدایی در آموزش عالی از سال ها قبل مطرح می شود، گفت: وقتی این موضوع در عمل مطرح می شود متأسفانه اختیارات لازم به دانشگاه ها داده نمی شود بنابراین باید قبل از هر تصمیمی اختیارات دانشگاه های معین را بیشتر کنیم.

کد خبر 5078863 زهرا سیفی

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه تبریز ساماندهی آموزش عالی سند آمایش آموزش عالی آموزش مجازی وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه های علوم پزشکی ویروس کرونا دانشگاه ها آزمون دکتری تخصصی سند آمایش آموزش عالی سازمان سنجش دانشگاه آزاد اسلامی معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت دوره دکتری هفته بسیج دانشگاه علوم پزشکی تهران بسیج دانشجویی دانشگاه تبریز دانشگاه ها آموزش عالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۸۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه فرهنگیان چهارمحال‌وبختیاری ۶۴۸ دانشجو پذیرش خواهد کرد

رئیس دانشگاه فرهنگیان چهارمحال‌وبختیاری گفت: ظرفیت دانشگاه فرهنگیان چهارمحال‌وبختیاری در سال تحصیلی جدید افزایش پیدا کرده و ۶۴۸ دانشجومعلم از مهرماه ۱۴۰۳ در این دانشگاه پذیرش خواهند شد.

ذبیح الله کاوه در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: تمام تلاش و هدف دانشگاه فرهنگیان تربیت معلم در تراز جمهوری اسلامی است، اما کمبودهای زیرساختی و اساسی این امر را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

وی افزود: ظرفیت دانشگاه فرهنگیان چهارمحال و بختیاری در سال تحصیلی جدید افزایش پیدا کرده و ۶۴۸ دانشجومعلم از مهرماه ۱۴۰۳ در این دانشگاه پذیرش خواهند شد، این دانشجویان در رشته‌های مانند مشاوره، امور تربیتی، الهیات، ادبیات و آموزش ابتدایی تحصیل خواهند کرد.

رئیس دانشگاه فرهنگیان چهارمحال و بختیاری با تاکید بر کاهش دغدغه آموزش و پرورش در تأمین معلم، تصریح کرد: سال گذشته ۹۳ دانشجوی سال آخری و در سال تحصیلی جاری ۱۶۴ نفر از این دانشجویان به دستگاه آموزش‌وپرورش تزریق می‌شود که پراکنش آن، همه استان را در بر می‌گیرد.

کاوه با اشاره به ارجاع این کمبودها و مشکلات و مسائل مختلف به نماینده مردم شهرکرد بیان کرد: با پیگیری‌های انجام شده، برای مهرماه سال جاری بعضی از مشکلات زیرساختی و زیربنایی کمتر خواهد شد.

وی با اشاره به تغییر ساختار در دانشگاه فرهنگیان استان‌ها افزود: به زودی ساختار دانشگاه فرهنگیان استان تغییر پیدا خواهد کرد و امور پردیس‌ها به دانشگاه فرهنگیان و پردیس‌ها نیز به دانشکده ادبیات و علوم انسانی تبدیل می‌شود، همچنین از سال تحصیلی جدید رشته آموزش زبان انگلیسی نیز به رشته‌های دانشگاه فرهنگیان استان اضافه خواهد شد.

رئیس دانشگاه فرهنگیان چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: اگر دغدغه‌های زیرساختی، امکانات و بودجه حل شود، دانشگاه می‌تواند به سمت تحصیلات تکمیلی سوق داده شود.

کد خبر 750214

دیگر خبرها

  • دانشگاه فرهنگیان چهارمحال‌وبختیاری ۶۴۸ دانشجو پذیرش خواهد کرد
  • افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
  • کارگروه آمایش و مدیریت طرح تحول آموزش عالی استان برگزار شد
  • علت محبوبیت رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان چیست؟
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند/ هر استاد و دانشجو یک رسانه باشد 
  • تجربه آموزش‌های ترکیبی در مسیر پیشرفت و هوشمندسازی را ادامه می‌دهیم
  • دانشگاه کلمبیای آمریکا در محاصره؛ یورش پلیس نیویورک به دانشگاه و دستگیری ده‌ها دانشجو
  • ماموریت سخت نکونام در تبریز: دبل کردن تراکتور
  • مجتهدی اهل تظاهر نبود و همیشه خودش را دانشجو می‌دانست