Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه تبریز در مورد اهداف طرح آمایش آموزش عالی گفت: هیچ دانشگاه دولتی در استان تجمیع نخواهد یافت؛ اما قرار است تا برخی رشته‌های جدید در دانشگاه‌های استان وارد شود.

میر رضا مجیدی، رئیس دانشگاه تبریز در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به فعالیت‌های دانشگاه تبریز طی سال گذشته در دو محور آموزشی و پژوهشی گفت: در بحث دستاورد‌های دانشگاه تبریز در امور آموزشی با توجه به شیوع کرونا و اجرای پروتکل‌های بهداشتی هرچند حضور دانشجویان کمتر بود؛ اما دانشگاه اصلا تعطیل نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مجیدی ادامه داد: قبل از کرونا هرچند مرکز آموزش مجازی وجود داشت؛ اما زیر ساخت‌های فنی لازم تکمیل نبود، اما به واسطه شیوع کرونا با تمهیدات صورت گرفته و تلاش شبانه روزی همکاران و تجهیز دستگاه‌های لازم از شانزدهم فروردین سال ۱۳۹۹ کلاس‌های مجازی شروع شد و کرونا، بستر جدیدی برای آموزش باز کرد و ما راهی را که قرار بود در ۱۰ سال آینده طی کنیم در طول یکسال با تقویت زیرساخت‌های فنی لازم انجام دادیم.

رئیس دانشگاه تبریز ادامه تصریح کرد: با وجود برخی مشکلات اولیه، الان دارای سه سامانه گسترده و مجزا هستیم؛ بنحوی که برای برگزاری کلاس‌های آموزشی دانشجویان کارشناسی سامانه مجزا و برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی سامانه دیگر در نظر گرفته شده است. همچنین برای برگزاری کنفرانس‌ها و وبینار‌ها در بستر فضای مجازی، سامانه خاصی در نظر گرفته ایم و در این مدت تعداد کیفی وکمی همایش‌ها و کنفرانس‌های دانشگاه تبریز نسبت به سال‌های قبل پیشرفت و افزایش قابل توجهی داشته است.

وی در مورد طرح شورای عالی انقلاب فرهنگی مبنی بر منطقه‌ای کردن جذب دانشجویان دانشگاه‌ها، خاطرنشان کرد: بر اساس این طرح، وزارت علوم باید اختیارات خود را به هر منطقه بدهد و یک دانشگاه در این مناطق مسئولیت ساماندهی دانشگاه‌ها دیگر را برعهده بگیرد.

مجیدی یکی از دلایل انجام طرح مدیریت استانی وآمایش آموزش عالی را کاهش تعداد دانشجویان دانشگاه‌ها دانست و یادآور شد: تعداد دانشجویان سطح کشور در سال تحصیلی ۹۳-۹۲ بالغ بر چهار میلیون و ۸۰۰ هزار نفر بود که امسال به سه میلیون و ۲۰۰ هزار نفر کاهش یافته و دانشجویان استان نیز از تعداد ۲۰۷ هزار دانشجو به ۱۳۳ هزار نفر رسیده است که براساس مصوبات شورای انقلاب فرهنگی و ابلاغ وزارت عتف در راستای حل مشکلات طرح آمایش آموزش عالی از سال ۹۹ در دانشگاه‌ها عملیاتی شده است که یک شورای مدیریت استانی آموزش عالی در استان‌ها به ریاست یک دانشگاه تشکیل می‌شود و سیاست گذاری‌ها در خصوص جذب دانشجویان، حذف برخی رشته‌ها، تجمیع برخی دانشگاه‌ها و ... انجام می‌گیرد و سپس این تصمیمات و مصوبات به وزارت علوم ارجاع داده می‌شود.

رئیس دانشگاه تبریز با اشاره به تمرکز زدائی، افزایش کارآئی و اثر بخشی نظام آموزشی به عنوان اهداف این طرح و با اشاره به سوق دادن دانشگاه‌های استان به سمت افزایش پذیرش دانشجویان بومی اظهار داشت: در این راستا هیچ دانشگاه دولتی در استان تجمیع نخواهد یافت، ولی قرار است تا برخی رشته‌های جدید در دانشگاه‌های استان وارد شود؛ مثلا برای منطقه مراغه که دارای موقعیت ویژه کشاورزی است، باید رشته‌های کشاورزی در دانشگاه مراغه توسعه یابد و در دانشگاه بناب در زمینه صنعت دانشجو پذیرش شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه تبریز پذیرش دانشجویان وزارت علوم رئیس دانشگاه تبریز دانشگاه ها آموزش عالی رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۹۹۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جابجایی خطوط انتقال آب شرب تبریز واقع در تقاطع باسمنج

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی گفت: ۲ خط اصلی انتقال آب تبریز با قدمت ۶۵ ساله که ۲ هزار لیتر در ثانیه بخش اعظمی از آب شرب مورد نیاز تبریز را انتقال می‌داد، با همکاری شرکت آب و فاضلاب و شهرداری تبریز جابجا شد.

خانی افزود: این دو خط آب از ۶۵ سال پیش به طول ۴۰ کیلومتر برای انتقال آب ۱۰۰ حلقه چاه در مسیر سعید آباد، هروی و قزلجه میدان به تبریز اجرا شده بود، و ۴۰ درصد آب تبریز را تامین می‌کردند.

وی ادامه داد: این جابجایی بدون ایجاد قطعی آب برای مشترکان تبریز، در مسیر ۷۰۰ متری این خط، اجرا شد.

شهردار تبریز نیز با بیان انکه وجود این دو خط مانع تکمیل طرح شبدری خلعت پوشان و اجرای مسیر اتوبان تبریز باسمنج بود، گفت: با جابجایی این دو خط انتقال آب، تقاطع غیر هم سطح یا همان طرح شبدری خلعت پوشان و اتوبان مسیر باسمنج آماده اجراست.

به گفته هوشیار این پروژه ۳۷ میلیارد تومان هزینه در برداشته است.

دیگر خبرها

  • جابجایی خطوط انتقال آب شرب تبریز واقع در تقاطع باسمنج
  • آغاز بهسازی آسفالت آزادراه تبریز – زنجان
  • بهسازی آسفالت آزادراه تبریز زنجان آغاز شد
  • گشایش نمایشگاه بین المللی ابزار و یراق آلات ساختمانی در تبریز
  • انحراف مینی بوس در تبریز هشت نفر را راهی بیمارستان کرد
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند/ هر استاد و دانشجو یک رسانه باشد 
  • رقابت ۱۲ نفر برای ۶ کرسی دیگر مجلس در آذربایجان شرقی
  • اطلاعیه قطعی آب شهرک خاوران تبریز
  • نواخته شدن زنگ سپاس معلم در تبریز