Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی خدمات بهزیستی نسل فردا تبریز گفت: این مرکز تنها مجری دوره‌های آموزشی علمی کاربردی مرتبط با حوزه رفاه اجتماعی و بهزیستی در استان است.

مریم احسانی زنوز در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این‌که سازمان بهزیستی کشور در راستای علمی کردن فعالیت‌های تخصصی و تربیت نیروی کارآمد مورد نیاز در سال ۷۱،  اقدام به اخذ مجوز تاسیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی کرد، گفت: مراکز آموزش علمی کاربردی بهزیستی در سال ۱۳۸۱ تاسیس شده و بعد از تفکیک دانشگاه علوم بهزیستی از سازمان بهزیستی و واگذاری آن به وزارت بهداشت، مسئولیت اداره مراکز آموزشی به سازمان بهزیستی محول شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بنا به پیشنهاد دانشگاه جامع علمی کاربردی و دستور مقام عالی وزارت در سال ۹۳، با توجه به ضرورت آموزش‌های علمی کاربردی و به منظور ایجاد مهارت‌های لازم در نیروی انسانی شاغل در حوزه رفاه و تامین اجتماعی مصوب شده تا ضمن تغییر نام موسسه آموزش عالی علمی کاربردی بهزیستی به " موسسه آموزش عالی علمی کاربردی بهزیستی و تامین اجتماعی" این موسسه اقدام به برگزاری و پذیرش دانشجو در دوره‌های آموزشی بلندمدت منتهی به اخذ مدرک تحصیلی، کوتاه مدت و ضمن خدمت در حوزه بهزیستی، رفاه و تامین اجتماعی کند.

وی افزود: با توجه به مصوبه هیات دولت مبنی بر عدم پذیرش دانشجو توسط مراکز دولتی در مرداد ماه ۹۸،  مرکز آموزش علمی کاربردی بهزیستی و تامین اجتماعی آذربایجان شرقی به بخش خصوصی واگذار شده و مرکز جدید با عنوان مرکز آموزش علمی کاربردی خدمات بهزیستی نسل فردا از مهر ۹۸ اقدام به پذیرش دانشجو در مقاطع کاردانی و کارشناسی در رشته‌های تربیت مربی پیش دبستانی و مددکاری اجتماعی–خانواده کرده است.

احسانی با بیان این‌که فضای مرکز آموزش علمی کاربردی خدمات بهزیستی جهت تردد دانشجویان جانباز و معلول مناسب سازی شده است، یادآور شد: اکنون تعداد ۳۵ مدرس در این مرکز  مشغول به تدریس بوده و تعداد ۳۶۰ دانشجو نیز تحصیل می‌کنند و  ما  توانستیم در مسابقه مناظرات دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان به مقام نخست دست یابیم.

وی با اشاره به امکانات و فضای آموزشی این مرکز، گفت: کارگاه کامپیوتر، کارگاه کاردستی (ویژه دانشجویان تربیت مربی پیش دبستانی )، فضای ورزشی مجهز به دستگاه‌های ورزشی، مجاورت با محیط کار (اداره بهزیستی شهرستان تبریز، مجتمع بهزیستی شهید مدنی) جزوی از فضای آموزشی این مرکز است.

وی با اشاره به فعالیت مرکز در حوزه مدیریت و خدمات اجتماعی، گفت: این مرکز در رشته‌های کاردانی حرفه‌ای تربیت مربی پیش دبستانی، مددکاری اجتماعی–خانواده، توانبخشی مبتنی بر جامعه، تکنولوژی آموزشی و کارشناسی حرفه‌ای رشته‌های تربیت مربی پیش دبستانی و مددکاری اجتماعی–خانواده، دانشجو می‌پذیرد.

رئیس مرکز علمی کاربردی خدمات بهزیستی نسل فردا تبریز با اشاره به پتاسیل این مرکز، افزود: تخصیص وام شهریه، تخفیف شهریه، بیمه حوادث و ارزاق دانشجویی از جمله امتیازات این مرکز به دانشجویان محسوب می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با  اشاره به فعالیت دفتر کارآفرینی این مرکز، اظهار کرد: تفاهم نامه‌ای با اداره کل بهزیستی استان جهت برگزاری دوره‌های آموزش ارتقای مدیران و مربیان مهد کودک استان و هم‌چنین تفاهم نامه‌ای دیگر جهت اعطای مجوز تاسیس مهد کودک به فارغ التحصیلان تربیت مربی پیش دبستانی  و اعطای مجوز تاسیس کلینیک مددکاری اجتماعی به فارغ التحصیلان رشته مددکاری اجتماعی توسط این دفتر منعقد شده است.

وی در خصوص اقدامات دفتر کارآفرینی این مرکز در سال گذشته، تشریح کرد: رویداد شتاب «از ایده تا محصول» در سال گذشته برگزار شده و ایده‌های برتر این رویداد شتاب به دانشگاه جامع علمی کاربردی استان جهت تاسیس شرکت دانش بنیان معرفی شده‌اند؛ هم‌چنین کارگاه آموزشی نحوه ارائه ایده و وبینار بررسی فرصت‌های کارآفرینی اجتماعی نیز در این مرکز برگزار شده است.

احسانی در خصوص برنامه‌های سال آتی دفتر کارآفرینی نیز گفت: عقد تفاهم‌نامه‌ با سازمان ربع رشیدی در دستورکار دفتر قرار داشته و مقرر شده تا همایش کشوری در حوزه کارآفرینی اجتماعی به صورت مشترک با سازمان ربع رشیدی برگزار شود.

وی در ادامه اظهار کرد: با توجه به اهمیت ویژه دانشگاه جامع علمی کاربردی در خصوص دروس عملی، کار در محیط، کارورزی و گنجاندن این دروس در برنامه درسی رشته‌های در حال اجرا و پیش‌ بینی بسترهای نظارتی بر نحوه اجرای واحدهای درسی مذکور و اهمیت ویژه به موضوع کارآفرینی و آموزش مهارت، می‌توان گفت که اهداف دانشگاه در راستای دانشگاه‌های نسل سوم تا حدودی تحقق یافته است.

وی ادامه داد: هم‌چنین با توجه به بستر سازی‌های انجام شده در چند سال اخیر از طریق قوانین آموزشی محدودیت‌های اجرا شده در سامانه آموزشی و الزام مراکز به فعالیت در حوزه کارآفرینی و اشتغال، می‌توان گفت که تمامی مراکز آموزش علمی کاربردی همسو در جهت تحقق اهداف دانشگاه نسل سوم فعالیت می کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دانشگاه علمی کاربردی دانشگاه جامع علمی کاربردی تربیت مربی پیش دبستانی آموزش علمی کاربردی مددکاری اجتماعی کاربردی بهزیستی تامین اجتماعی مرکز آموزش علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۸۷۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۸۴ هزار تماس با مشاوره تلفنی بهزیستی مرکزی برقرار شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمود حسین آبادی ظهر پنجشنبه در آئین تجلیل از پیشگامان سلامت اجتماعی استان مرکزی اظهار کرد: ۲۴ مرکز مشاوره حضوری غیر دولتی استان مرکزی، سال گذشته به ۶ هزار و ۷۵۶ مراجعه کننده مشاوره ارائه داد.

وی ادامه داد: ۲۱ هزار و ۵۷ نفر معادل ۴۵ هزار و ۵۱ ساعت نیز سال گذشته مشاوره تلفنی از خط ۱۴۸۰ دریافت کردند.

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی گفت: اختلاف با همسر، مشکلات بین فردی، تربیت کودک و مشاوره قبل از ازدواج بیشترین فراوانی تماس‌ها بوده است.

حسین آبادی گفت: موضوع تماس‌های گرفته شده با خط ۱۲۳ در سال گذشته ۶۹۲ مورد کودک آزاری، ۲۹۷ مورد اختلافات خانوادگی، ۱۱۸ مورد افکار خود کشی، ۶۶ مورد بد سرپرستی و ۵۴ مورد زنان و دختران آسیب دیده بوده است.

وی ۴۸ مورد سالمند آزاری، ۴۲ مورد فرار، ۴۲ مورد معلول آزاری، ۳۸ مورد والد آزاری و ۳۰ مورد اختلافات خانوادگی را موضوع‌های بعدی تماس با خط ۱۲۳ اورژانس اجتماعی استان مرکزی عنوان کرد.

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی با اشاره به وظیفه این نهاد در تأمین سلامت روانی افراد جامعه، گفت: این نهاد اجتماعی و حمایتی کمک می‌کند تا افراد به عنوان کنشگران فعال در جامعه نقش آفرین باشند.

فعالیت‌های بهزیستی در جهت سلامت اجتماعی توسعه یافته است

معاون سلامت اجتماعی بهزیستی استان مرکزی نیز در این آئین گفت: این سازمان در جهت سلامت اجتماعی، فعالیت‌ها و اقدامات پیشگیرانه، مداخلات اجتماعی و حمایتی، توانبخشی علمی و تخصصی را توسعه بخشیده است.

محمد علی الله دادی بیان کرد: بهزیستی به همت نیروهای پر تلاش و کارشناسان خبره توانسته در مسیر سلامت، بهزیستی شکوفایی و بالندگی جامعه گام بردارد.

وی افزود: اقداماتی چون طرح‌های مختلف آگاه‌سازی، انجام طرح‌های غربالگری شنوایی سنجی و تنبلی چشم با پوشش ۸۰ درصدی جامعه هدف و پیشگیری از معلول زایی با بررسی اختلالات ژنتیکی بر اساس حکم برنامه ششم، انجام و ارائه خدمات مشاوره‌ای و روان شناختی با استفاده از فناوری‌های نوین در جهت ازدواج‌های موفق، ارائه طرح‌های مختلف در جهت مداخلات بهنگام در جهت کاهش طلاق از جمله ثبت الکترونیک طلاق و آموزش‌های پیش از ازدواج دیگر خدمات بهزیستی است.

الله دادی اظهار کرد: طرح‌های اجتماعی به نام نظام مراقبت‌های اجتماعی دانش‌آموزان «نماد» و طرح مشارکت اجتماعی دانش‌آموزان «ماد» جهت آگاه‌سازی و توانمندسازی دانش‌آموزان، ارائه خدمات پیشگیری از دیگر اقدامات توسعه‌ای خدمات سازمان بهزیستی است.

وی گفت: درمان اعتیاد در پهنه گستره کشور، توسعه کمی و کیفی خدمات اجتماعی از جمله ایجاد اورژانس اجتماعی و برنامه‌های دیگر برای همه اقشار و آحاد جامعه نشان دهنده تلاش بهزیستی در مسیر سلامت اجتماعی است.

کد خبر 6095223

دیگر خبرها

  • دوره آموزشی چرم دوزی در مهدیشهر
  • بیش از ۸۴ هزار تماس با مشاوره تلفنی بهزیستی مرکزی برقرار شد
  • برقراری بیش از ۴۶ هزار تماس با اورژانس اجتماعی البرز
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش، فردا در ۱۱ شهر فارس
  • ارائه خدمات درمانی و دارویی رایگان در زنجان
  • معتبرترین مسابقات ریاضی دانشجویی جهان در دانشگاه تبریز آغاز شد
  • دوره آموزشی تقنینی و نظارتی نمایندگان منتخب برگزار می‌شود
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • تفاهم نامه ارائه خدمات رونشناختی در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی کارگران امضا شد
  • همایش تجلیل از مربیان هلال احمر و مدرسان مرکز آموزش علمی کاربردی هلال احمر قم