Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@09:03:55 GMT

ضرورت ایجاد حرکت فعالانه‌ در امر آموزش و پژوهش

تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۴۱۹۷۶

ضرورت ایجاد حرکت فعالانه‌ در امر آموزش و پژوهش

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با تاکید بر ضرورت ایجاد حرکت فعالانه‌ در امر آموزش و پژوهش، گفت: باید به نخبگان جوان توجه بیشتری کرده و اساتید دانشگاه تجارب خود را از نظر مدیریتی و علمی به دانشجویان و دوستان جوان‌تر خود منتقل کنند.

دکتر بهمن نقی‌پور روز دوشنبه، ۲۹ آذر ماه در آیین تکریم و معارفه رئیس دانشکده پزشکی اظهار کرد: هر چه پایه‌های پژوهشی را از اولین قدم از نظر اجتماعی، فرهنگی، علمی و آموزشی پایدارتر اجرا کنیم، در ادامه روند پژوهش و اخلاق افراد بهتر خواهد بود لذا باید از سال‌های اول دانشجویی، شرایطی را فراهم کنیم تا شاهد پیشرفت و اعتلای دانشجویان و کشور باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: مدیران گروه‌ها باید باعث حرکت روبه رشد گروه شوند و از آنها حمایت کنند تا استعداد و پتانسیل آنها را به انرژی جنبشی تبدیل کرده و وضعیت دانشگاه را بهتر کنیم.

وی با بیان اینکه دانشکده پزشکی از مهمترین قسمت‌های دانشگاه علوم پزشکی است، افزود: از تمامی همکارانی که در این عرصه تلاش می‌کنند، تشکر کرده و امیدوارم به لطف خدا شاهد روزهای بهتری باشیم.

نقی‌پور ادامه داد: از خدمات ارزنده و شایسته آقای دکتر طاهر اقدم تشکر می‌کنم که در دوران سخت کرونا مشکلات متعددی را تحمل کرده و بهترین عملکرد را داشتند همچنین آرزوی سلامتی و موفقیت برای آقای دکتر سوادی اسکویی داریم و از خداوند متعال خواهانیم که یاریگر آنها باشد.

دکتر علی‌اکبر طاهر اقدم، رئیس سابق دانشکده علوم پزشکی تبریز نیز در این مراسم گفت: در حال حاضر ۴۵۰ نفر عضو هیأت علمی، دو هزار و ۵۰۰ دانشجو و۷۰۰ دانشجوی تخصصی و فلوشیپ در این دانشکده فعالیت می‌کنند.


وی ضمن قدردانی از تمامی افرادی که در این مدت او را یاری کردند، افزود: اگر دانشکده پزشکی در اهداف خود ثابت قدم باشد، در موفقیت دانشگاه علوم پزشکی و همچنین جامعه تأثیر می‌گذارد. 

به گزارش ایسنا، دکتر داریوش سوادی اسکویی، رئیس جدید دانشکده پزشکی نیز اظهار کرد: دانشکده پزشکی با دانشکده‌های دیگر تفاوت دارد و به لحاظ اینکه با سلامت انسانها سر و کار دارد از اهمیت بالایی برخوردار است.


وی گفت: آموزش پزشکی بسیار مهم است لذا پزشکان ما باید علاوه بر مسئولیت پذیری، به دانش روز نیز مجهز باشند لذا از تمامی کسانی که اعتماد کردند، تشکر می‌کنم.

گفتنی است؛ در این مراسم از زحمات دکتر طاهر اقدم، رئیس سابق دانشکده  پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز تقدیر و قدردانی شد و دکتر سوادی اسکویی به‌عنوان رئیس جدید دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز معرفی شد.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز دانشگاه علوم پزشكي دانشگاه علوم پزشکی علوم پزشکی تبریز دانشکده پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۴۱۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دانشکده‌ ویژه مادران در واحدهای دانشگاه‌ آزاد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی سروری‌مجد، قائم‌مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در بازدید از دانشکده ویژه مادران دانشگاه آزاد اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری، خواستار الگوگیری همه واحدهای دانشگاهی از این واحد دانشگاهی در ایجاد دانشکده‌های مختص بانوان شد و اظهار کرد:‌ با توجه به تأکید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دکتر طهرانچی و ظرفیت‌های موجود در واحد یادگار امام (ره) به‌زودی شاهد ایجاد رشته‌هایی که مورد اقبال و استقبال دانشجویان مادر در دانشکده بانوان است، خواهیم بود.

وی با خطاب قرار دادن مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) با تأکید بر راه‌اندازی مدرسه عالی مهارتی روان‌شناختی و مدرسه عالی مهارتی مادر و کودک در پردیس مادران افزود: آنچه از این واحد دانشگاهی انتظار می‌رود این است که به‌عنوان واحد نمونه در تأسیس دانشکده مختص بانوان، الگویی موفق برای سایر واحد‌ها در سطح کشور باشد.

قائم‌مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: راه‌اندازی پردیس مادران و فعالیت‌هایی که در این حوزه صورت می‌گیرد نشان از توجه ویژه دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) نسبت به دانشجویان مادر است که این خود بسیار ارزشمند و جای قدردانی دارد.

سروری‌مجد گفت: دانشجو بودن معمولا شرایط خاصی دارد و فرد برای اینکه بدون دغدغه به تحصیل بپردازد، باید همه تمرکز خود را صرف درس خواندن کند؛ اما اشتغال، ازدواج و فرزندآوری شرایطی را برای دانشجو ایجاد می‌کند که گاهی ادامه مسیر برای دانشجویان با سختی و مشقت طاقت‌فرسایی همراه بوده به همین منظور ضرورت ایجاد امکانات و بستری مناسب برای ادامه تحصیل مادران اجتناب‌ناپذیر است. امیدوارم آنچه امروز به جمع‌بندی رسیدیم در یک برنامه زمانی مدون در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) و در سازمان مرکزی تحقق یابد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پاسخ به حاشیه‌سازی‌ها پیرامون انتصابات در دانشکده علوم خانواده
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • اولین دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران راه‌اندازی شد
  • افتتاح نخستین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران
  • افتتاح اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران
  • اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران افتتاح شد
  • حمایت دانشگاهیان علوم پزشکی ایران از دانشجویان جهان
  • ایجاد دانشکده‌ ویژه مادران در واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل منصوب شد